Over mij

Mijn naam is Miranda Rossing en ik ben de trotse eigenaresse van Trimsalon “de Tellings” in het mooie Steenbergen, nabij Roden.

Van jongs af aan ben ik met dieren bezig. Na de M.A.V.O. heb ik de 4 jarige M.B.O. opleiding dierverzorging aan het Terra College in Emmen gedaan. In het laatste jaar heb ik stage gelopen bij dierenpension “Enjoy” in Drachtster Compagnie. Hier kon ik na mijn examen aan het werk als dierverzorgster. Hier vingen wij herplaats honden op en zo kwam ik aan mijn eerste eigen hond: een kruising Boxer genaamd Mirco. In deze baan kwam ik voor het eerst in contact met het honden-trimmen. En wat vond ik dat gaaf en interessant!

Toen we in Steenbergen kwamen te wonen zag ik de kans om iets voor mezelf te gaan beginnen, ik had nu de ruimte om een eigen trimsalon te beginnen. Ook kwam in deze periode Scott in ons leven, een kruising Stafford met een stoer uiterlijk en  een klein hartje.

In 2017 heb ik mij opgegeven bij de trimacademie. Mijn stage heb ik gedaan bij Cynthia Vos van hondentrimsalon Cynthia in Tweede Exloërmond. Bij haar heb ik veel geleerd. In maart 2019 heb ik mijn diploma gehaald. Alle vier de onderdelen in 1 keer, wat een hele prestatie is.

Vanaf 1 juni 2019 gaat mijn droom in vervulling en start ik mijn eigen trimsalon. Ik heet U en Uw maatje van harte welkom!